diumenge, 10 de febrer del 2013

Activitat 3: Descripció de l'illa

Ha arribat el moment de començar la tercera activitat del PROJECTE BONGOH: Descripció de l'illa.

Ara que ja estem tots ben instal•lats a la nostra illa, hem de seguir amb la feina. Als blogs de 5è i 6è, Rodaminah ja ha penjat l'enunciat d'aquesta tercera activitat. Cal que expliquem com és el poble on us esteu a la vostra illa: el clima, la vegetació, els habitatges, els habitants, les seves preocupacions, a què es dediquen, ... Rodamina ens demana que:
  • fem una entrada al blog introduint la nostra descripció;
  • la descripció l'heu de fer amb un pòster Glogster.
  • A la línia d'etiquetes hi poseu activitat3 i el nom de la vostra escola.
A l'espai dels mestres hi trobareu un tutorial de Glogster i la descripció completa d'aquesta activitat en format pdf. Entre d'altres, hi trobareu també propostes d'activitats de seguiment per fer un cop totes les escoles hagin penjat la seva descripció i els recursos necessaris per anar omplint el dossier de l'alumne/a.

Aquesta activitat, tenim temps per penjar-la fins el 22 de març, quan començarem les vacances de Setmana Santa. Intentem ser curosos amb les dates, per facilitar el seguiment del projecte de totes les escoles participants.


Endavant amb la 3a activitat! Recordeu que ens teniu sempre al vostre costat a la xarxa per qualsevol dubte o aclariment.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.