diumenge, 7 d’abril del 2013

Activitat 4: Trobada a Cerdanyola



Comencem a fer-vos arribar indicacions per preparar la trobada a Cerdanyola del dia 10 de maig de 2013. Encara no tenim totes les descripcions penjades (3a activitat), però ben segur que aquesta propera setmana quedaran acabades i podrem començar a preparar la trobada.

Rodaminah ha penjat avui la presentació de la quarta activitat per als alumnes als blogs de Bongoh 5è i Bongoh 6è. Què hem de fer?


  • Preparar una cançó per cantar durant la trobada. La música ha de ser coneguda; la lletra original, creada pels vostres alumnes. El tema el podeu triar: el projecte Bongoh, la trobada a Cerdanyola...
  • Potser més endavant us demanarem un dibuix per poder fer alguna cosa col·laborativa, com el pòster dels dimonis del curs passat, però ens falta confirmar algun aspecte. Així que poguem us ho direm.
Aquest any hem tornat a preparar uns jocs per jugar en equip. Ben aviat us enviarem la graella amb la distribució de grups i l'explicació dels jocs perquè pogueu preparar als vostres alumnes.
Tenim previst anar-vos enviant correus més o menys sovint amb les informacions que vagi generant la trobada. Recordeu que ens teniu sempre al vostre costat per resoldre qualsevol dubte.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.